Gastenboek van Nijmegen in Site

Terug naar Nijmegen in Site.

Teken het gastenboek. Sign the guestbook.
Naam, name:
e-mail:
homepage url:
homepage title:
  comments :


 
perry van empel Vierdaagse Nijmegen 2013 zondag 27-Jan-2013 22:24:33
Het is erg leuk om vanuit bepalende punten in nijmegen de stad te gaan verkennen.wij vroegen ons af of er ook bezoekers zijn van deze pagina die de nijmeegse vierdaagse meelopen?
Het is opvallend dat in de maanden rond de vierdaagse volgens de statistiek meer bezoekers komen op "Nijmegen in Site", terwijl bij de sites van de andere steden dan het aantal bezoekers terugloopt. Mensen internetten natuurlijk meer tijdens lange donkere winteravonden, maar tijdens de vierdaagse is Nijmegen een wereldstad. Tijdens het fotograferen voelde ik mij ook al snel thuis in de bijna Limburgs aanvoelende ontspannen sfeer. Aangename stad, en ik hoop dat men nog veel plezier zal hebben van deze site.
Harrie van der Haghen.
 
Rudie van Santen   donderdag 29-Mei-2008 16:48:33
erg mooi it brings back memories van nijmegen de stad waar ik was geboren. Live in Canada since 1957. Groetten van Canada Rudie
 
Henk Kersten Noviomagus woensdag 27-Sep-2006 09:46:07
Een mooi project! Misschien is het wel aardig om het jaar erbij te vermelden dat deze foto's geschoten zijn? Op onze website staat een dergelijk fotoproject maar dan van héél Nijmegen. Ik vind de navigatie van deze site heel bijzonder. Dat je van foto naar foto kunt springen is hartstikke leuk om te doen en zo door de stad te wandelen. Succes met de andere steden!
Vriendelijke groet, Henk Kersten
 
Schilder   vrijdag 8-Sep-2006 21:38:34
Was gelegerd in de P{rins Hendrik kazerne , nu het Limosterrein ( 1958)bij de 921 afd lt Lua Leuke tijd , leuke stad , had toen verkering met een verpleegster uit het Canisiusziekenhuis. Ook 4 daagse meegelopen als soldaat in 1958. Mijn kroeg ,, De Baalbar in de Grotestraat .Was geen zuiplap hoor . groetjes Frits Schilder uit Haarlem
 
Harrie van der Haghen Personal homepage Harrie v.d.Haghen 24/Juli/2005:14:26:20
Zo, het gastenboek functioneert.
Beste bezoekers, U bent van harte uitgenodigd om hier een bericht toe te
voegen.
Bij voorbaat dank,
Harrie van der Haghen.
 
Terug naar Nijmegen in Site.